+45 2046 3616

Forandringsledelse

Vlever i en verden i konstant forandring. Og man skulle tro, at vi har ”styr på” det med forandringer når vi nu hele tiden udsættes for dem.

Men over halvdelen af alle forandringsprocesser mislykkes.

 

Som leder møder du kravet om at skabe og navigere i forandringer. Det forventes, at du rummer virksomhedens, medarbejderens og dine egne udfordringer uden at miste fodfæstet.

Undersøgelser dokumenterer, at når forandringsprojekter ikke når de forretningsmæssige mål, skyldes det oftest en manglende evne til at håndtere de menneskelige aspekter. Derfor er det vigtigt, at du som leder har evnen til at inspirere og motivere andre til at ændre adfærd.

Din opgave er at sikre, at organisationen er klar, og at du kan drive processen gennem organisationens mange led - med fokus på det hele menneske og på bæredygtige resultater.

Forløbet fokuserer på en praktisk forståelse af forandringsprocesser og indsigt i hvordan, du får succes ved at spille en aktiv rolle i processen og ved at få andre til at bevæge sig i en ny retning og se forandringen i et helhedsperspektiv.

Kurset henvender sig til
Forløbet henvender sig til alle der er en del af eller ansvarlig for større eller mindre forandringer, i private eller offentlige organisationer.

Udbytte

  • Indsigt i håndtering og gennemførelse af succesfulde forandringsprocesser
  • Du lærer at arbejde praktisk, målrettet og seriøst med forandringsprocesser
  • Et styrket lederskab baseret på bæredygtige resultater
  • Refleksion over praktiske problemstillinger der opstår når du som leder arbejder med forandringer. Mulighed for sparring og for at arbejde med de ledelsesmæssige udfordringer

Indhold

  • Forandringens psykologi
  • Forandringsledelse i praksis
  • Lederens rolle som forandringsagent
  • Modstand mod forandringer
  • Kultur, værdier og vision, samt kommunikation af samme
  • Motivationspsykologi og krisefase

Undervisningsform
Et praktisk og jordnært kursus der viser, hvordan du som leder bedst håndterer ledelse af forandringer. 
På kurset arbejder vi med konkrete værktøjer i et sprog alle forstår. Der bliver lagt vægt på helhedssyn og på, at det, du lærer, er praktisk anvendeligt både som leder og personligt.
Det forventes, at du er parat til personligt arbejde, hvorfor der lægges stor vægt på at skabe en tryg og fortrolig ramme.
Kurset indeholder diskussioner, indlæg fra instruktøren, gruppearbejde og cases. Erfaringsudveksling indgår som en del af forløbet, du får mulighed for ”kollegial” sparring og for at arbejde med egne ledelsesmæssige udfordringer.

Underviser
Ulla Palm er uddannet Systemisk ledelses- og organisationsudvikler og forandringscoach. Desuden er Ulla certificeret Stifinder, PeerSpirit master og i Insights Discovery personprofiler.
Hun er en respekteret facilitator, coach og inspirator, der med smittende energi, stor livsindsigt og glæde sætter rammerne for vækst og udvikling.

Læs mere om Ulla Palm


Dette indeholdes i prisen:

2 dages undervisning
Kursusmaterialer
Morgenmad, Frokost, Kaffe, the og vand
Ikke overnatning

Vi udvikler ledere, teams og teammedlemmer
Mød nogle af vores kunder
 
 
"Det var tydeligt, at vi rykkede under kurset. Mange kan have glæde af kurset og blive til mere helstøbte mennesker ...  Jørgen Sandby Nielsen, specialkonsulent, Skov og Naturstyrelsen
 
"Jeg har aldrig før været på et kursus, der har givet mig så meget ”med hjem” i bagagen ...  Charlotte Hein, Sekretær 3F
 
"Vi har haft særdeles god nytte af Center for Samarbejde og Ledelse's ekspertise på områder som lederudvikling, udvikling af medarbejdere og teams ... Hans-Martin Friis Møller, Director (CE) at Kalundborg Forsyning A/S
 
 
Hvem er vi?
 
 
 
 
Kontakt os
Skriv en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

Ring mig op!
Har du spørgsmål til vores ydelser eller kurser?
Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op
inden for en time.