+45 2046 3616

KOMMUNIKATION & SAMARBEJDE

Lær på dette kursus, at møde andre i en positiv opbyggende dialog, der giver energi og fremdrift i samværet.

Din kommunikationsform og den energi der opstår i en dialog, drejer sig om meget mere end det sagte ord. Dit kropssprog, dit tonefald, din timing mv. har en afgørende indflydelse på, om du bliver opfattet som du ønsker, og i hvor høj grad du får hvad du beder om.

Få værktøjerne og lær at bruge dem på dette kursus.

Kurset henvender sig til
Kurset henvender sig til alle, der ønsker at styrke deres kommunikation og få mere ud af samspillet med andre mennesker. Du ønsker at skabe en mere energifyldt dialog, der er løsningsorienteret og skaber fremdrift.
 
 

Udbytte
Du vil i højere grad kunne forstå dine omgivelser og lykkes med din egen kommunikation. Du vil i samspillet med andre bidrage til en energifyldt meningsgivende dialog, der sætter dig i stand til at nå både individuelle såvel som fælles mål. Du vil i højere grad ønske at tage ansvaret for, at dit budskab bliver opfattet som du ønsker.

Indhold

  • Få overblik over din kommunikation
  • Hvordan lykkes jeg med mit budskab?
  • Hvad har mine følelser/tanker med det at gøre?
  • Forskellige typer af kommunikation og kommunikationsmønstre
  • Hvordan lærer jeg bedre at forstå andre?
  • Hvordan skaber vi fælles løsninger og fremdrift?
  • Hvordan opbygger jeg fleksibilitet, så jeg lykkes med flere persontyper?
Undervisningsform
Undervisningen er tilrettelagt som vekselvirkning mellem undervisning, praktiske opgaver og træning. I undervisningen indgår effektive kommunikationsmodeller inden for Transaktionsanalyse, Assertionsteori og NLP. Fokus er på din kommunikationsudvikling, hvorfor der indgår mange praktiske opgaver og øvelser.
 

Underviser

På kurset vil du blive undervist af Peter W Reves, som har lang ledelseserfaring og stor indsigt i relevante ledelsespsykologiske emner. Stilen er åben og uformel med god fokus på den enkeltes styrker og udviklingsområder.

 

Dette indeholdes i prisen
Eksternat: Ekskl. overnatning
2 dages undervisning
Kursusmaterialer
Forplejning: Morgenbrød, frokost, eftermiddagskage, kaffe/the
Maksimalt 10 kursusdeltagere

 

Vi udvikler ledere, teams og teammedlemmer
Mød nogle af vores kunder
 
 
"Det var tydeligt, at vi rykkede under kurset. Mange kan have glæde af kurset og blive til mere helstøbte mennesker ...  Jørgen Sandby Nielsen, specialkonsulent, Skov og Naturstyrelsen
 
"Jeg har aldrig før været på et kursus, der har givet mig så meget ”med hjem” i bagagen ...  Charlotte Hein, Sekretær 3F
 
"Vi har haft særdeles god nytte af Center for Samarbejde og Ledelse's ekspertise på områder som lederudvikling, udvikling af medarbejdere og teams ... Hans-Martin Friis Møller, Director (CE) at Kalundborg Forsyning A/S
 
 
Hvem er vi?
 
 
 
 
Kontakt os
Skriv en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

Ring mig op!
Har du spørgsmål til vores ydelser eller kurser?
Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op
inden for en time.