+45 2046 3616

Styrk samarbejde i grupper og teams med PCM®

 

 

KURSET TILBYDER

 • Deltagernes egen unik PCM® profil
 • Deltagerne lærer:
  • ​At skabe kontakt med alle typer
  • At motivere alle typer
  • At undgå konflikter med alle typer
  • At løse konflikter med alle typer 
  • Om psykologiske behov bag motivation og konflikt
  • Om eget og andre typers individuelle stress mønstre
  • Om egne og andre typeres individuelle motivationsfaktorer

 

 

Styrk jeres samarbejde og bliv i fællesskab en succes på arbejdspladsen! Få værdifuld viden om jeres samarbejde, jeres forskelligheder og få værktøjer til at skabe et værdifuldt flow i samarbejdet.
 
Process Communication Model® (PCM), er verdens førende værktøj baseret på menneskelig adfærd. PCM giver jer den indsigt, og de løsninger I behøver for at skabe et optimalt samarbejde og arbejdsmiljø baseret på trivsel og fuld udnyttelse af gruppens ressourcer. 
 
PCM er et unikt profil værktøj til at styrke samarbejde, trivsel og effektivitet på arbejdspladsen.
 
 

Kurset er for 

Alle grupper og teams, der ønsker et bedre samarbejde, samspil og udnyttelse af de menneskelige ressourcer, der er tilstede i gruppen eller teamet.
Proces Kommunikation Model er en pålidelig og valideret model til at identificere og forstå personlighedsstrukturer og kommunikationsdynamikker i hverdagens samarbejde.
 
 
Over en million mennesker og ti tusinder af teams verden over, har styrket deres kommunikation, effektivitet og samarbejde gennem PCM®. Modellen er værdifuld I alle former for samarbejde; ledelsesteam såvel som medarbejdergrupper, i private virksomheder såvel som i offentlige organisationer.
 
 

Undervisningsform

Jeres PCM undervisning er tilrettelagt som en vekselvirkning mellem undervisning, praktiske opgaver og øvelser i samarbejde. Alle deltagere vil før kurset få tilsendt et link med adgang til et online spørgeskema, der via hver enkelts svar danner unikke profiler til hver deltager, som alle vil få udleveret på kurset.
 
I vil gennem præsentationer, teori og praktiske øvelser opbygge en grundig forståelse af egen profil og hvordan hver enkelt optimalt set spiller sammen med andre profiler i det praktiske samarbejde.

 



 

Modellen gør det nemt

I vil lære at forstå egen adfærd, herunder hvorfor motivation og stress adfærd kan ændre sig. I vil lære at forstå hinandens adfærd, og hvordan I kommer til at kommunikere effektivt med alle typer.  I vil desuden lære at analysere konflikt og fejlkommunikation i samarbejdet, og hvordan I finder den mest effektive løsning, som resulterer i effektiv, opbyggende og motiverende kommunikation og samarbejde. 
 
 
 

 

 
"Både indenfor NASA og i mine daglige aktiviteter er PCM blevet min 
"Swiss army knife" 
- altid med mig og uendelig nyttig"
TERRY MCQUIRE
retired chief NASA psychiatrist
 

 

 
PCM® er en pålidelig og valideret, der giver os et enkel og overskuelig metode til at identificere og forstå den unikke adfærdsmæssige struktur af hvert individ. PCM® giver os yderligere muligheden for at identificere og forstå livsbegivenheders indflydelse på vores motivation og forudsigelige stressmønstre. 
 

PCM® giver jer evnen til entydigt at individualisere jeres kommunikation med forskellige typer og dermed øge jeres mulighed for at skabe positiv kontakt, styrke motivation og samarbejde samt evnen til forbygge og løse opståede konflikter.

 

Underviser

På kurset vil I blive undervist af Peter W Reves, som er certificeret træner i Proces Kommunikation Model®.

 

 

Dette indeholdes i prisen
 • Kurser kan afholdes i egne lokaler eller hos os
 • 2 dages undervisning
 • Udarbejdelse af unikke PCM® profiler
 • Kursusmaterialer

 

Vi udvikler ledere, teams og teammedlemmer
Mød nogle af vores kunder
 
 
"Det var tydeligt, at vi rykkede under kurset. Mange kan have glæde af kurset og blive til mere helstøbte mennesker ...  Jørgen Sandby Nielsen, specialkonsulent, Skov og Naturstyrelsen
 
"Jeg har aldrig før været på et kursus, der har givet mig så meget ”med hjem” i bagagen ...  Charlotte Hein, Sekretær 3F
 
"Vi har haft særdeles god nytte af Center for Samarbejde og Ledelse's ekspertise på områder som lederudvikling, udvikling af medarbejdere og teams ... Hans-Martin Friis Møller, Director (CE) at Kalundborg Forsyning A/S
 
 
Hvem er vi?
 
 
 
 
Kontakt os
Skriv en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

Ring mig op!
Har du spørgsmål til vores ydelser eller kurser?
Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op
inden for en time.