+45 2046 3616

Kunde udtalelser

3F - Personlig Udvikling & Samspil

Tak for et meget udbytterigt kursus. Jeg har aldrig før været på et kursus, der har givet mig så meget ”med hjem” i bagagen. Det har virkelig givet stof til eftertanke.

Især arbejdsmæssigt kan jeg virkelig mærke, det giver mig meget mere gå-på-mod.

Også en stor tak til mine medkursister – de var alle gode ”sparingspartnere” på hver deres måde.

Endnu engang tak for et helt fantastisk kursus – du er en super god underviser ;0)

Charlotte Hein, Sekretær

 

Kalundborg Forsyning - organisationsudvikling

Vi har i Kalundborg Forsyning i en årrække benyttet os af Center for Samarbejde og Ledelse (Virksomhedskonsulenterne) i forbindelse med implementering af vores fremtidige strategiplan.

Vi har haft særdeles god nytte af deres ekspertise på områder som lederudvikling, udvikling af medarbejdere og teams, samt deres store erfaring inden for arbejdet med medarbejdertrivsel og stressforebyggelse.

Hans-Martin Friis Møller

Director (CEO) at Kalundborg Forsyning A/S

Kerteminde Kommune - Stressvejlederuddannelse

”Jeg har i foråret 2015 deltaget i og gennemført Stressvejlederuddannelsen ved Center for Samarbejde og Ledelse. Uddannelsen har til fulde levet op til mine forventninger  med et indhold, der er yderst relevant i mit arbejde som stressvejelder/konsulent ved en fynsk kommune, hvor jeg arbejder med forebyggelse og fastholdelse af mine kolleger med stressproblemer samt har med borgere, som også er sårbare overfor stress. Udover indholdet af uddannelsen vil jeg også påpege den yderst kompetente underviser, som på en professionel måde formåede at bibringe mig de informationer, som jeg havde brug for.

FTF A-kasse

 

”Jeg fik en masse nye værktøjer med fra kurset. Jeg synes det var rigtig godt med fortællinger fra undervisers egen er

faring med vigtigheden af planlægning og overblik over opgaver samt de eksempler der var fra andre virksomheder. Undervisningen blev formidlet på en sjov og levende måde.

Vi udvikler ledere, teams og teammedlemmer
Mød nogle af vores kunder
 
 
"Det var tydeligt, at vi rykkede under kurset. Mange kan have glæde af kurset og blive til mere helstøbte mennesker ...  Jørgen Sandby Nielsen, specialkonsulent, Skov og Naturstyrelsen
 
"Jeg har aldrig før været på et kursus, der har givet mig så meget ”med hjem” i bagagen ...  Charlotte Hein, Sekretær 3F
 
"Vi har haft særdeles god nytte af Center for Samarbejde og Ledelse's ekspertise på områder som lederudvikling, udvikling af medarbejdere og teams ... Hans-Martin Friis Møller, Director (CE) at Kalundborg Forsyning A/S
 
 
Hvem er vi?
 
 
 
 
Kontakt os
Skriv en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

Ring mig op!
Har du spørgsmål til vores ydelser eller kurser?
Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op
inden for en time.