+45 2046 3616

Sådan finder du os - Korskildelund 6, 2670 Greve

Tog fra fyn og jylland
Kommer der kursister fra Jylland vil vi ofte starte kursusdagen kl. 10,00, hvilket betyder, at selv kursister fra Aalborg kan nå frem - hvis de står tidligt op.Tag intercity/lyn og stå af på Høje Taastrup Station. Tag herefter buslinie 120 mod Køge, der kører 2 x i timen efter kl. 9,00. Køretiden med bus er 15 minutter, og du står af ved Korskildelund. Derefter er der en lille rask gå tur (200 m) rundt om hjørnet (Korskildelund) og ned i bunden af vejen.

Tog andre steder fra
Stå af på Høje Taastrup Station. Tag herefter buslinie 120 mod Køge, der kører 2 x i timen efter kl. 9,00. Køretiden med bus er 15 minutter, og du står af ved Korskildelund. Derefter er der en lille rask gå tur (200 m) rundt om hjørnet (Korskildelund) og ned i bunden af vejen.

Fra Tune Kursuscenter som er det nærmeste overnatningsted (20 - 33 min)
Du kan vælge at køre med bus hele vejen, hvilket kræver et busskift eller starte med bus og derefter gå den resterende del af vejen.

Bus - Bus
Lige uden for Tune Kursuscenter stiger du på buslinje 600S mod Hundige Station. Efter 5 minutter står du af ved Greve Centervej. Gå over på den modsatte side af vejen og tag Linje 120 mod Køge station. Mellem 8 og 9 om morgenen er der kun 3 minutters ventetid. Busturen med linje 120 tager 3 minutter, og du står af ved Korskildelund. Derefter er der en lille rask gå tur (200 m) rundt om hjørnet (Korskildelund) og ned i bunden af vejen.

Bus - derefter gå (Bus 4 minutter herefter gå tur 1,7 km. 25 minutter)
Lige uden for Tune Kursuscenter stiger du på buslinje 600S mod Hundige Station. Efter 4 minutter står du af ved Grevetoften og går mod Greve Landevej, som du krydser og går ned mod Greve Museum. Herefter følger du stien til højre. Se kort: 

 

 

Vi udvikler ledere, teams og teammedlemmer
Mød nogle af vores kunder
 
 
"Det var tydeligt, at vi rykkede under kurset. Mange kan have glæde af kurset og blive til mere helstøbte mennesker ...  Jørgen Sandby Nielsen, specialkonsulent, Skov og Naturstyrelsen
 
"Jeg har aldrig før været på et kursus, der har givet mig så meget ”med hjem” i bagagen ...  Charlotte Hein, Sekretær 3F
 
"Vi har haft særdeles god nytte af Center for Samarbejde og Ledelse's ekspertise på områder som lederudvikling, udvikling af medarbejdere og teams ... Hans-Martin Friis Møller, Director (CE) at Kalundborg Forsyning A/S
 
 
Hvem er vi?
 
 
 
 
Kontakt os
Skriv en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

Ring mig op!
Har du spørgsmål til vores ydelser eller kurser?
Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op
inden for en time.